Tickets

FAQ / Veelgestelde vragen

Parkeren bij de RAI

Voor parkeren bij de RAI is het € 4,50 per uur, Ook kun je een dag ticket halen voor € 15 op deze link: https://parkeren.rai.nl/nl/booking/period.html

Tickets kwijt? Vraag ze hieronder opnieuw aan:

Wat is de minimum leeftijd?

Voor Blow Up Extreme is de minimum leeftijd om activiteiten te kunnen doen 4 jaar

Ouders en begeleiders mogen met een spring ticket meedoen het normale parcours of met een relaxt ticket 'relaxen' langs het parcours dan wel kinderen begeleiden bij het Kids gedeelte. Bij elk kussen staat een medewerker om alles goed in de gaten te houden!

Kan ik ter plekke een kaartje kopen?

Nee, helaas. Zonder geboekte reservering (tijdslot) kunnen we je geen toegang geven tot Europa’s grootste indoor obstacle parcours.

Kan ik ook contant betalen?

Je kunt bij Blow Up Extreme alleen pinnen.

Welke entree moet ik gebruiken?

U kunt gebruik maken van Entree R met Freestyle tickets en Entree K met Extreme tickets
Total loss tickets Entree K

Hoe zit het met annuleren?

Het is niet mogelijk om tickets na aankoop te annuleren.

U kunt de tickets doorverkopen op Ticketswap of u kunt een verzekering afsluiten bij de aankoop van de tickets om deze te dekken indien u toch niet kan.

In het geval van overmacht bijvoorbeeld weer aangescherpte corona maatregelen vanuit de overheid - Dan zullen de tickets wel geannuleerd worden.

Mag ik met schoenen op het parcours?

De luchtkussens zijn enkel toegankelijk op sokken. Het dragen van stevige en dikke sokken is verplicht, deze worden niet op locatie verstrekt.

Waar kan ik mijn schoenen laten?

U kunt uw schoenen gratis in daarvoor bestemde rekken plaatsen, Geheel op eigen risico.
Of u kunt uw schoenen in een locker plaatsen.

Is er bewaakte garderobe?

Bij Blow Up Extreme bieden wij lockers aan, Deze zijn € 4,50 in de voor verkoop (locker gegarandeerd) of € 5,50 op locatie (Voor zover beschikbaar)

Wat adviseren jullie niet mee te nemen?

Wij adviseren om met zo min mogelijk sieraden / dure kleding stukken te komen, 
de schoenen plaats je namelijk in een onbewaakt rek waar iedereen er bij kan.
 
Wij adviseren sieraden en dergelijke niet mee te nemen gezien je hier mee alleen maar achter dingen kan blijven hangen dan wel dat je deze kwijt raakt tijdens de activiteit.
 
Ook raden wij af om met voetbalclub gebonden artikelen te dragen naar Blow Up Extreme, Dit om de veiligheid van alle bezoekers te waarborgen.

Mag ik met een Extreme of Freestyle ticket mij verplaatsen tussen de hallen?

Ja dat kan zeker, afhankelijk van het bandje wat u heeft wordt er bepaald van welk parcours je gebruik mag maken.

Hoe zit het met veiligheid?

Veiligheid staat bij Blow Up Extreme hoog in het vaandel! De activiteitenbegeleiders zorgen voor een veilige springomgeving en doorstroom binnen ruimtes en objecten. Er zijn altijd een of meerdere gecertificeerde BHV en EHBO gecertificeerde medewerkers aanwezig.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Er zullen voldoende horeca punten aanwezig zijn waar voor ieder wat wils te verkrijgen is.

>> CORONAMAATREGELEN

Welke regels gelden er omtrent Corona?

Regels die altijd gelden zijn: blijf thuis bij klachten, was je handen regelmatig, reserveer vooraf je kaarten en iedereen boven de 18 jaar houdt 1,5 meter afstand.

Kan ik voldoende afstand houden?

De activiteitenbegeleiders zorgen voor een veilige springomgeving en doorstroom binnen ruimtes en objecten. Om jouw en onze veiligheid te garanderen vragen we je plaats te nemen in de daarvoor bestemde area’s en bij drukte zo nodig ergens anders naartoe te verplaatsen.

Is er een vooraf aangewezen routing?

Ja, Er is een vooraf aangewezen route, met de mogelijkheid via routing bepaalde activiteiten te herhalen en/of over te slaan.
Het is de bedoeling dat je deze routing volgt en niet na elk obstakel terug gaat naar het begin om bijvoorbeeld een bidon of een vest e.d. te gaan halen, Deze kan je in de lockers stoppen.

Moet ik een mondkapje op?

Rondom het parcours adviseren we je dringend om een mondkapje te dragen. Onze medewerkers doen dit ook. Op de obstakels zelf is het dragen van een mondkapje niet toegestaan. Blow Up Extreme is een sportactiviteit en het dragen van een mondkapje kan tijdens het klimmen en klauteren gevaarlijk zijn. Ook zijn er in alle ruimtes desinfectiezuilen geplaatst.

Hoe zit het met hygiëne?

Wij desinfecteren belangrijke contactpunten en maken extra schoon. We hebben centrale desinfectiepunten en daarnaast bieden wij ons personeel persoonlijke beschermingsmaterialen aan.

Is jullie personeel getraind in 1,5-meter-maatregelen?

Jazeker! Onze medewerkers zijn getraind in hygiënemaatregelen en gastvrijheid in de nieuwe samenleving, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat jullie zorgeloos en veilig jullie favoriete activiteiten kunnen uitvoeren. Daar waar nodig zijn medewerkers voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen (bijv. handschoenen, bril en mondkapjes).

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

crossmenu